TV Markíza:  Bez áut aj bez peňazí

TV Markíza: Bez áut aj bez peňazí

Podvodník, o akom sa vám ani nesnívalo. Predstavte si, že zaplatíte 15-tisíc eur ako zálohu na kúpu a dovoz auta z Nemecka a niekto vám dá namiesto toho auto z požičovne. Obeťami takéhoto neuveriteľného podvodu sa stali desiatky Slovákov. Autá z požičovne museli vrátiť a nemajú ani peniaze. viac

Čas.sk: Len to neurobte ako Vladimír! Čitateľ dal za mercedes 4 800 eur, nemá ani auto, ani peniaze...

Pekne ho napálil! Keď si chcel Vladimír (58) z Nitry vlani kúpiť auto, ani len netušil, že pri tom narazí na zákerného špekulanta. viac

Sme.sk: Tretina ponúkaných vozidiel v ČR má stočené kilometre, ukázal prieskum

Až 37,2 percenta vozidiel ponúkaných na českých inzertných portáloch má stočené kilometre. Ďalšia pätina má záznam o poistnej udalosti. viac

TA3: Podvodník rozosiela falošné predvolania na políciu

Falošné predvolania zaznamenali policajti v súvislosti s nákupmi vozidiel cez internetové bazáre. Podvodník v inzeráte uvádza len emailový kontakt, cez ktorý nasleduje komunikácia so záujemcami o kúpu auta.  viac

Sme.sk:  Bodka za prípadom legalizácie kradnutých áut

Sme.sk: Bodka za prípadom legalizácie kradnutých áut

Senát Krajského súdu v Banskej Bystrici dnes dal prerokovaním odvolania Ľudovíta Petra z Veľkej Lomnice bodku za prípadom legalizácie kradnutých áut, v ktorom stíhali ôsmich mužov. viac

Príbeh čitateľa: Bazár mi predal dovezené auto s garanciou, ktorú nakoniec negarantoval

Náš čitateľ Michal kúpil auto od dovozca, ktorý mu garantoval dobrý stav vozidla. Napriek tomu sa vozidlo začalo rozpadávať a dovozca začal strečkovať. viac

Topspeed.sk: Len 30% predajcov áut v SR je v zisku!

Reportáž zisťuje že jediným, či presnejšie hlavným zdrojom príjmov autorizovaných predajcov je dielňa, a je zrejmé, že opatrenia predajcov budú smerovať k tomu, aby bol čo najziskovejší. Čo to znamená? Rýchle, neodborné opravy, nevyžiadané výmeny, alebo dokonca klamstvá na úrovni výmeny nevymenených dielcov. viac

Automoto: Odhalených takmer 30 miliónov stočených kilometrov

Slovenský Spolok na ochranu vlastníkov automobilov začína kontrolovať stav odometrov na dovezených vozidiel. Celkový počet stočených kilometrov je takmer 30 miliónov. viac

TV JOJ: Podvody pri kúpe ojazdeného auta